Geplande activiteiten

Access Heart Awareness Meditations 

 

Last van Stress? Piekeren? Moeheid? Slapeloosheid? Angsten? Ongezonde gewoonten?...Meditaties helpen je het evenwicht te herstellen tussen spanning en ontspanning, waardoor je terug vat krijgt op je leven!

Hoe ?

Als je altijd al gedacht hebt dat meditaties saai zijn moet je zeker eens afkomen.  We maken gebruik van zachte beweging, muziek, klank en ademhaling.  Je voelt je nadien helemaal 'ZEN' en verbonden met jezelf.  Access Heart Awareness Meditaties zijn bedoeld om je denken te verstillen om zo beter de stem van je hart te horen.  Via ons hart krijgen we toegang tot ons zelfhelend vermogen en kunnen we in uitdagende situaties in ons leven de moed vinden om terug te genieten.  Uitdagende situaties zoals verlies van een dierbare, scheiding, burn-out, revalidatie na ziekte, verslavingen etc...

Waarom mediteren ?

We kunnen ons brein vergelijken met een computer.  Onze aandacht is vaak naar buiten gericht waardoor veel informatie wordt gedownload. Voor we het doorhebben zit ons geheugen vol en is het moeilijk om ons te concentreren.  Tijdens een meditatie ruimen we alle gedachten die ons niet dienen op.  Alles wat niet bij ons hoort, wordt dan ahw opgeruimd, zodat het ons niet meer stoort.  We zijn het gewend om onszelf te wassen, onze tanden te poetsen....maw om ons lichaam schoon te houden.  Een meditatie kunnen we vergelijken met een inerlijke douche, ons schoonmaken van alles wat ons tegenhoudt om gelukkig te zijn.    

Waar ?

De meditaties vinden plaats in huiselijke sfeer met een beperkt aantal deelnemers. Na de meditatie is er thee.

Drijverslaan 16, 2970  Schilde 

Prijs ?

€20/beurt of €180 voor 10 beurten

Wanneer ?

Vanaf 7 januari 2019 doorlopend, niet tijdens schoolvakanties, je kan op elk moment instappen, er is geen voorkennis nodig.

Elke maandag 19.30u - 21u

Elke woensdag 9.30 - 11u

Vooraf inschrijven is noodzakelijk via e-mail jana_milovanovic@hotmail.com of GSM nr 0476/76.45.89.

Benodigdheden ?

Yoga matjes, dekens en kussens zijn aanwzezig (tenzij je liever je persoonlijke spullen gebruikt)